Hase driewielerfiets Hase Kettwiesel ONE

7.990,00

Available on backorder

SKU: Hase Kettwiesel ONE Category:
Description

Description

Hase driewielerfiets Hase Kettwiesel ONE Binnenkort verkrijgbaar bij H&H Dutch Bikes!

Bel voor een afspraak en bezoek ons snel in Edam. Wees een van de eersten om deze baanbrekende trike te testen en te pre-orderen bij H&H Dutch Bikes!

Bij H&H Dutch Bikes zijn we verheugd om de Hase Kettwiesel ONE aan te bieden als pre-order. Deze revolutionaire trike zal binnenkort verkrijgbaar zijn en te testen in onze showroom in Edam. Kom langs en ervaar zelf waarom de Kettwiesel ONE de toekomst van fietsen is. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte fiets te vinden.

Ontdek de ultieme rijervaring met de Hase Kettwiesel ONE, de meest comfortabele, ergonomische en makkelijk te vervoeren trike die we ooit hebben gemaakt! De Kettwiesel ONE biedt een ongeëvenaard rijcomfort dankzij het innovatieve ontwerp en de zorgvuldige aandacht voor ergonomie. Het zitje is perfect gepositioneerd om vermoeidheid te verminderen en lange ritten een genot te maken. Of je nu door de stad fietst of geniet van een ontspannen tocht door de natuur, de Kettwiesel ONE past zich moeiteloos aan jouw rijstijl aan.

Comfort:
– Zeer nauwkeurige 70 mm veerweg (MacPherson-ophanging): De geavanceerde MacPherson-ophanging met een veerweg van 70 mm zorgt voor een soepel en stabiel rijgedrag, zelfs op ruwe terreinen.
– Gemakkelijk instelbaar voor 60-140 kg gewicht: Dankzij de eenvoudige instelmogelijkheden kan de Kettwiesel ONE aangepast worden aan rijders met een gewicht van 60 tot 140 kg, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en comfortabele rit voor iedereen.
– Verkrijgbaar met onder- of bovenstuur: Kies tussen onder- of bovenstuur voor de rijpositie die het beste bij jou past, zodat je altijd kunt genieten van optimaal comfort en controle.

Ergonomie:
– ONE fits all: Instelbaar voor rijders met een lengte van 1,10 tot 2,00 meter, waardoor deze trike geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.
– Verstelbare zithoogte: De zithoogte kan in een paar seconden worden versteld van 52 cm tot 60 cm, zodat je altijd de perfecte zitpositie hebt.
– Opklapbaar bovenstuur: Voor een gemakkelijke instap en extra comfort, kan het bovenstuur eenvoudig worden op- en neergeklapt.

Transport:
– Compact op te vouwen: De Kettwiesel ONE kan eenvoudig worden opgevouwen tot een compact formaat van 1,35 meter, wat het transport en de opslag vergemakkelijkt.
– Rechtop parkeren: Dankzij het slimme ontwerp kan deze trike overal rechtop worden geparkeerd, wat ruimte bespaart en praktisch is voor dagelijks gebruik.
– Volledig gemonteerd geleverd: Geen gedoe met montage – de Kettwiesel ONE wordt volledig gemonteerd bij je thuis afgeleverd, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe trike.

Bij H&H Dutch Bikes zijn we verheugd om de Hase Kettwiesel ONE aan te bieden als pre-order. Deze revolutionaire trike zal binnenkort verkrijgbaar zijn en is nu al te testen in onze showroom in Edam. Kom langs en ervaar zelf waarom de Kettwiesel ONE de toekomst van fietsen is. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte fiets te vinden.

 

Bel voor een afspraak en bezoek ons snel in Edam. Wees een van de eersten om deze baanbrekende trike te testen en te pre-orderen bij H&H Dutch Bikes!

Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit