REANY Bike N1 NightBlack De lichtste e-bike in de Benelux

2.299,00

Description

Description

REANY Bike N1 NightBlack De lichtste e-bike in de Benelux

Bij H&H Dutch Bikes kun je nu ook terecht voor de hoogwaardige Reany e-bikes. Deze fietsen hebben een ultralicht carbon frame (vanaf 14,3 kg) en zijn perfect om mee te nemen achter op de auto of in de camper. Dankzij het carbon cockpit stuur met geïntegreerd bluetooth display en koplamp rijd je in stijl én met gemak.

Via de handige Reany app houd je al je ritten bij. Daarnaast biedt Reany uitstekende garanties: 5 jaar framegarantie, 3 jaar vorkgarantie, 2+1 jaar accu garantie (na registratie), en 2 jaar garantie op onderdelen. De levering van deze e-bikes verloopt via ons professionele dealernetwerk, wat zorgt voor topservice.

De single speed techniek maakt deze fietsen betrouwbaar en onderhoudsarm. Met een actieradius tot 100 km en 5 ondersteuningsniveaus zijn ze ideaal voor zowel korte als lange ritten. Uiteraard is er een Nederlands ondersteuningspunt voor onze dealers.

De Reany N1 is een echte eyecatcher, dankzij zijn opvallende kleur en elegante design. Deze elektrische fiets beschikt over een uitneembare, geïntegreerde accu in het frame en een strak led-display, subtiel verwerkt in het carbon stuur. Dit zorgt voor een moderne en gestroomlijnde uitstraling. Elke Reany Bike is standaard uitgerust met spatborden, batterijverlichting aan de achterzijde en een compacte oplader.

De e-bike biedt een ongeëvenaarde fietservaring in combinatie met een handige App. Via deze App kun je de e-bike eenvoudig bedienen en afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu dagelijkse ritten maakt of avontuurlijke tochten onderneemt, de Reany N1 is de ideale metgezel. Geniet van het comfort en de stijl van deze e-bike en ga vol vertrouwen op weg.

 Ervaar de elegantie en functionaliteit van de N1 bij H&H Dutch Bikes.

Ride in Style

Uitneembare accu met anti-valsysteem
De N1 e-bike van Reany is uitgerust met een krachtige 360Wh LG Cells accu, waarmee je zorgeloos kunt genieten van al je fietstochten. De accu is eenvoudig uitneembaar, waardoor opladen en vervangen een fluitje van een cent is. Met een volledig opgeladen accu kun je tussen de 60 en 100 km afleggen, wat je de vrijheid geeft om lange afstanden te fietsen zonder je zorgen te maken over de batterijduur.

Of je nu naar je werk fietst, een ontspannen weekendrit maakt of op avontuur gaat, de accu van de N1 e-bike levert altijd voldoende vermogen. De topsnelheid van de e-bike is 25 km per uur, wat zorgt voor een comfortabele en vlotte rit, terwijl je profiteert van de elektrische ondersteuning die je overal naartoe brengt.

Carbon Aandrijfriem
De aandrijfriem van de N1 Reany Bike is vervaardigd uit carbon, een materiaal dat bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en lichtgewicht karakter. Deze hoogwaardige aandrijfriem biedt aanzienlijke voordelen voor zowel de rijervaring als het onderhoud van de e-bike.

Een van de grootste voordelen van de carbon aandrijfriem is dat deze nagenoeg onderhoudsvrij is. In tegenstelling tot traditionele fietskettingen hoeft de riem niet gesmeerd te worden en is er geen risico op roest. Dit betekent minder tijd besteden aan schoonmaken en onderhoud, en meer tijd om zorgeloos van je rit te genieten.

 

 

EEN KRACHTIGE EN STILLE MOTOR

De motor van de N1 Reany Ebike is een echte krachtbron die zorgt voor een stille, lichte en uiterst soepele rijervaring. Deze geavanceerde motor is speciaal ontworpen om je van een comfortabele rit te voorzien, zonder hinderlijke geluiden.

Met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is de motor van de N1 Reany Ebike vrijwel geruisloos, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust tijdens je fietstochten. Of je nu door drukke stadsstraten rijdt of stille landwegen verkent, de motor van deze e-bike biedt je keer op keer een betrouwbare en stille rijervaring.

 

Wat kan je verwachten van de Reany Fietsen:

  • Ride in Style
  • Zeer licht in gewicht carbon frame ( vanaf 14,3 kg)
  • Handig mee te nemen achter op de auto of in de camper
  • Carbon cockpit stuur met geïntegreerde bluetooth display en koplamp
  • Je hele reis in een app
  • 5 jaar garantie op het frame. 3 jaar garantie op de accu & motor
  • Levering uitsluitend via onze dealernetwerk
  • Simpele techniek. Singel speed. Weinig onderhoud en betrouwbaar
  • Nederlands ondersteuningspunt voor dealers
  • Uitstekende actieradius tot 100km
  • 5 krachtige ondersteuning niveaus

Productspecificaties REANY BIKE N1

Accu: In frame – 360Wh LG met smart BMS
Display: LCD – geïntegreerd in stuur
Sensor: Torque Sensor BB
Voorlicht: LED 40 Lux – geïntegreerd in stuur
Aandrijving: Gates Carbon Belt
Remmen: Tektro – Hydraulische schijfremmen
Banden: 47-622 hoge lekbestendigheid
Max. snelheid: 25km/per uur
Actieradius: Tot 100 km
Frame: Aluminium
Gewicht: 17.7 kg
Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit